Sidor

söndag 25 januari 2009

Sonntag Abend im Schwarzach

Godkväll,

Söndagkvällen infinner sig och läget är fortsatt stabilt. Alinas temperatur har under dagen legat mellan 37,1 och 37,8, vilket får anses som förträffligt. Igår och idag har hon varit på bokslukarhumör och tuggat i sig i princip hela "Män Som Hatar Kvinnor" på två dagar.
Emmie har varit fortsatt seg och inte på humör att hitta på någonting. Det var med nöd och näppe som vi fick med henne ut på en promenad med tillhörande sen lunch "down town Schwarzach".

Det är med spänning i luften som vi knoppar in i kväll...i morgon bitti tas nytt blodprov och vi hoppas på resultat innan lunch...Antagligen kommer vi att vakna med kramp i tummuskulaturen fram på småtimmarna...

Trots veckans tråkigheter, har veckan varit fylld av diverse roligheter och höjdpunkter, som vi gärna vill framhäva. En av dem är boendet hos Maj-Inger, vilket varit "weltklasse".
För att "promota" detta förträffliga semsteralternativ, kommer vi att lägga in en länk till Stubacher Hof i Uttendorf här intill.

Vi hörs vidare i morgon runt lunchtid, då vi hoppas på besked att vi kan inleda hemresan.
Wiedersehen!

/pace

1 kommentar:

Anonym sa...

Skönt att höra att febern fortfarande håller sig nere! Hoppas verkligen att ni får vakna imorgon till ännu en feberfri dag och att läkaren har possitiva besked att lämna efter proverna.

Jag (Veronica) har varit inne och kollat igenom eran blogg...UNDERBAR! Jag har fått många härliga skratt och det var ju kul (eller kanske inte) att se sig själv i "chip å bong" . Catarina - jag ser fortfarande fram emot att se dig göra denna leken fullt ut...Men du var ju snygg i hatten denna resan :)

Hoppas att ni kan sova gott i natt och hämta krafter. Ha det gott!

Alina - Elin ville att jag skulle skicka en särskild krya-på-dig hälsning till dig ifrån henne, med många kramar!

/Natti, natti