Sidor

torsdag 22 januari 2009

Lite info från sjukstugan.

Hej på er!

Någon direkt skidsemester har det väl inte blivit för fam Erlandsson utan mer en sjuksemester:(

Alina blev snabbt sämre under tisdagskvällen, efter att hon svimmat av efter ett besök på toa så beslutade vi att Patric skulle åka med henne till ett Krankenhaus i Mittersill. Där blev hon snabbt om händertagen och inlagd. Dropp och en massa prover skulle tas om man nu fick tag i ngt att sticka i. Alina är rätt snål när det gäller att lämna blod... Enligt rapport från Patric var hon fantastiskt modig och duktig!! När hon kom in var febern endast 37,7 ?? Under natten gick febern sakta uppåt, ont i halsen, rösten försvann, massor med hosta och lite ont i högersidan av magen. Det blev ultraljud och röntgen... På morgon hade man fortfarande inte riktigt koll på vad som står på och febern fortsatte uppåt, nu närmre 39. Nu tyckte man att hon borde komma till ett Krankenhaus för barn. Sagt o gjort Alina fick transport till Schwarzach ca 4-5mil härifrån.

Patric stannade till här på vägen tog en dusch och fick ngt i kistan för att sen snabbt hasta efter Alina. Efter senaste rapporten nu på morgonen har feber varit uppe och vänt på 41 och nu nere på 38. De vita blod kropparna hade gått tillbaka för att nu på morgonen åter igen öka. Rösten är fortfarande borta (undra om vi vill finna den igen... ;)) hostan är kvar MEN hon har lyckats peta i sig en macka och druckit lite the. YES!! Forsättning följer om sjuklingen på sjukhuset...



Nu till sjuklingarna på pensionatet :)

På rum 33 ligger Emmie i feber och hosta sen i går morse dock lite lite piggare idag. Själv har jag HOSTA och när det gäller feber kanske jag har det oxå.

På rum 37 fick Johanna maginfluensa igår:( natten har däremot varit kräk fri så vi hoppas att det blir en snabbt återhämtning så att vi här på pensionatet ialla fall kan få en till skiddag till.

De övriga 19 skidåkarna brottas nog alla med mer eller mindre krämpor från tufft skidåkande.
Det är upp i ottan med frukost 0630-0700. Idag tog de bussen 0810 till Kitzbuel där det troligtvis blir en solig eftermiddag och fantastisk skidåkning efter 2dgrs snöande! Ikväll lutar det mot rodel åkning där även vi på pensionatet skall försöka hänga på. Mer om detta senare...

Auf wiederhören och puss på er!!
//Catarina & Emmie

1 kommentar:

Anonym sa...

Inte bra...håller verkligen tummarna för att Alina frisknar till! Hoppas att ni hunnit njuta en del av skidbackar, ledighet och god mat...det låter i alla fall så när jag läser!
Önskar er ett bra slut på denna semester...det är ni verkligen värda!
Kramar,
Gillenängarna