Sidor

lördag 24 januari 2009

Hej på er!
Statusen för Alina kunde vara bättre!
Som läget är just nu så har proverna visat att hon har fått bakterier i blodet:( vilket gör att hon blir kvar på sjukhuset i åtminstone 5dgr till med intravenös antibiotika.
Planen var ju att vi skulle åka hem idag men nu blir vi kvar hela familjen. Patric kommer och hämtar oss här om en liten stund så åker vi till Schwarzach där jag och Emmie checkar in på Schwarzacher Hof ngr minuter från sjukhuset.

Kvällen igår startade med afterski på Öjeskärs rum... till middag serverades fondue där man vid varje tappad köttbit fick ta upp en sång så sång blev det!
Och mer sång skulle det bli, kocken tillika värdinnans man med kompanjon och givetvis Maj inger underhöll med skön sång och jodel. Fantastiskt!!
Innan desserten var det kör slaget. Barnen gick ut hårt med "För kung o fosterland" sedan var det karlarnas tur! In kommer det ett gäng män iförda bara fillingar (som av ngn anledning var fyllda med clementiner...). Gissa om det blev jubel inte bara från oss utan även våra "äldre"pensionats kompisar från Holland. Måste ju erkänna att vi damer inte riktigt fick samma poäng som karlarna med "vår tupp é död". Vår Holländska jury korade barnen till seger med all rätt :) Kvällen forsatte i lekarnas tecken. Petter bestämde... kontentan var att vi till slut satt ett gäng dönickar med sotade prickar lite var stans i nyllet. De flesta av oss hade ju klart för oss hur vi såg ut förutom våran värdinna. Helt plötsligt kommer en gäst in "utifrån" Maj inger reser sig snabbt upp travar iväg när det plötsligt går upp för henne hur hon egentligen ser ut. Mein Godt! Det blev ingen tidig kväll! Många härliga skratt och mycke innan för västen blev det. Framåt 0130 avslutade Patrik Ö med att döpa Emmie till Emelie (vilket Anders helt plötsligt tyckte hon skulle heta) i champange. En mycket trevlig afton blev det dock hade det varit ännu roligare om hela fam pace hade varit på plats!!

Till slut vill jag bara tacka alla som varit här för att ni varit så snälla och omtänksamma!!!!

Vi syns o hörs!
Kramar Catarina & Emmie

3 kommentarer:

Daniel Glifberg sa...

Krya på er.
Jag hoppas ni snart får resa hem.

The Wehlander family sa...

Hej på er, så skönt att ni har installerat er på nästa ställe och att det gick bra. Vår bussresa gick finfint, det var en enda person vaken på bussen - det var Magnus. ALLA andra sov. Kan bara svara för mig själv, jag tittade upp lite när bussen stannade för det obligatoriska "lätta på trycket" stoppet och sedan tvärdäckade jag igen. Väl på flygplatsen fick familjerna Banck och Wehlander roa sig väldigt i incheckningsdisken, det var en praktikant som satt där.....Vi kom snabbt på att hon trodde att utvecklingen från touchscreen hade gått till "stirra och bläng-screen"....inte så lätt, en tuff dag på jobbet helt enkelt. Nu har vi packat upp och tvättar läbbiga skidstrumpor och underställ, pjäxor på tork, med mera, med mera. Hämtmat är på väg.....för laga mat minns jag inte hur man gör. Vi tänker på er och skickar massor av kramar till er alla men mest till Alina. // Elisabeth, Magnus, Gabrielle och Linnéa

Anonym sa...

Bakterier i blodet...låter inte bra...tur att de har botemedel...eller kanske mer tur att de listade ut vad hon led av...ser nog för mycket House...eller så är det hypokondrin som tolkar...hoppas att det nu vänder och att hon får komma hem och krypa ner i sin egen säng...
Vilken tur att ni kunde flytta såpass nära sjukhuset...så det blir lättare de här sista dagarna...
Vi tänker på er, krya på hälsningar till Alina!
Kram,
Gillenängarna