Sidor

måndag 3 november 2008

Hej hej hallå världen!

Tiden springer iväg när man har roligt...Så var det måndag igen och hjulet snurrar vidare.
I helgen var Farmor och Farfar uppe på besök och det blev en trevlig helg med långa promenader och mycket pyssel Bl a gjordes riktigt snygga handgjorda julkort, som kanske lyser upp tillvaron hos någon som läser detta? Tyvärr har jag ingen bild på det, men så småningom går de att beskåda på http://paceedesign.blogspot.com/.
På söndagen tog vi en lång promenad nere i Eriksberg och man få tillstå att det byggs så det knakar i hamnbassängen. Fantastiskt trevliga kvarter med skön känsla och många lägenheter med vidunderlig utsikt. Vädret visade ju även sin bästa sida och det var ljuvligt, som svärmor brukar säga.
Alina har nu flyttat in i sitt nytapetserade rum, även om fåtöljen hon suktar efter ännu inte finns tillgänglig på IKEA. Hon verkar riktigt nöjd får man säga. Nu fattas bara pricken över i:et.
Själv sitter jag denna Måndag morgon i Munchen och har precis avslutat en liten frukost i loungen bestående av fullkornsmacka, banan och en kopp the. Just nu är det en timma och femton minuter kvar innan planet lyfter för Chicago, där det väntar ett leverantörsmöte i morgon.
Flyger man till Chicago landar man på O'Hare flygplatsen, vilken är en av världens största sägs det. Jag vet inte om spännande är rätt ord, men det ska bli spännande att se om den skiljer sig något åt från andra flygplatser...jag är skeptisk...
Flyger tillbaka på Onsdag eftermiddag och hoppas att man kan få till ett par timmar för att hitta en eventuell skidjacka och ett par gummidojor för inomhus motion. Just det! Ni hörde rätt: Motion!
Den gode Luten har nu äntligen, för femtioelfte gången i ordningen, börjat komma igång. Nu står det promenader, löpning och andra aktiviteter på schemat för att komma iform. Få se om det lyckas denna gången..;-)
Nu blir det till att packa ihop och hasa sig igenom säkerhetskontrollen inför den "stimulerande" tiotimmarsflygningen...Vi hörs!
Puss!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hallå där!
Det känns lite som om du är ute på "Jorden runt på åttio dagar"! När skall du hinna motionera kan man undra? Jag menar på ledig stund tapetseras det och fixas...Jag är imponerad!
Grattis i efterskott...låter härligt att dagen blev lyckad och presenterna föll dig i smaken!
Kramar till hela familjen!
Vid pennan,
Ing-Britt

Lallis - liv och leverne sa...

En ritkigt fin blogg som jag hamande på bara "sådär":=)
Kommer absolut igen.
Ha en finfin måndag.
/Lallis