Sidor

fredag 28 november 2008

Och så var veckan slut!

När vi summerar veckan, så sparar vi den under flitens vecka. Det har varit en bra vecka som i morgon, Lördag, kröns av att Catarina och barnen visar upp sig på en Jul- eller hantverksmarknad på Sibräcka Prästgård. Var ligger detta då? undrar säkert den frågvise läsaren. Mitt på Tjörn! Har ni vägarna förbi, så titta dit. Där kommer att finnas allehanda hantverk från akvarelltavlor till silversmycken och handgjorda juklort. Silver och julkort är signerade pacee och värda ett eget avsnitt.
För er som inte besökt länken till pacee silver eller pacee design här intill kommer här några små smakprov.








Vi kommer att summera och dokumentera lördagens övning. Öppetiderna är 10-17.
I kväll är det annars rätt lugnt. Jag och Alina har huset för sig själva då Emmie anordnar disco på skolan (det ska samlas in pengar till skolresa...) och Catarina är stöttande förälder som hjälper till.
Annars har vi börkat få en första skymt av advent med nya stjärnor i fönstren och man kan ana att det så småningom blir jul i år oxå. Det stora dilenmmat i år (som alla andra år) är vilken sorts sill som ska läggas in. Om någon har ett gott sillrecept, "feed it to me"! Man suktar alltid efter ny inspiration.
De senaste årens favoriter har varit Tomat- och basilika-sill och svart vinbärs-sill. Riktigt mumsig på min ära!
En kul episod från jobber var att jag återstiftade bekantskapen med en kollega jag träffade när jag var iväg på chefsutvärdering i Oxford för sisådär en tre-fyra år sedan. Geoff, som kollegan heter, hade ett jobb som lät riktigt kul. Han var "Innovation Director". På svenska skulle folk kanske kalla det för "Uppfinnar-Jocke", men tro det eller ej. Jobbet finns på Ericsson. Amazing!
Om ni någon gång skulle gå in och kolla på Ericsson Racing Team (http://www.ericssonracingteam.com/), så ser ni vad denna Innovation Director gör. Han ligger nämligen bakom hela multimediabiten som visas där. Rätt fräckt får man säga!
Nu blir det till att fissla till markservicen innan min utschasade fru kommer hem.
Vi syns i cyberspace!

1 kommentar:

Anonym sa...

Så galet...läste inte bloggen förrän nu söndag klockan 14.41...man kan väl säga att det är lite sent att tänka hantverksmarknad i Sibräcka...så trist! Hade ju såklart åkt dit för julklappsshopping!
Ha det bäst!
Kram,
Ing-Britt