Sidor

söndag 26 oktober 2008

Förnyelse

Hej hej hallå världen!


Ekorrhjulet snurrar för fullt. Kalas för medelålders man i sina bästa år i fredags. Stora delar av släkten på plats och god mat, trevligt sällskap och finfina presenter. Flera bidrag till en planerad skrivarkurs, en flaska Amarone, en keramisk kock-kniv och en kokbok med nordafrikansk mat. Mummma!
Tyvärr har Catarina haft huvudvärk de sista dagarna, så hon tvingades till att avvika från kalasandet.

Dessvärre höll detta i sig även under lördagen, så jag själv och Alina fick ta oss an den planerade omtapetseringen av Alinas rum. Lördagen handlade om att riva gamla tapeter och måla om lister och annat träverk. Alina gjorde ett riktigt gott dagsverke!


Diskussionen har pågått länge kring vilka tapeter hon ska ha och hur det ska möbleras. Äntligen fick vi möjlighet att förvandla det tidigare himmelsblå rummet till ett lite tuffare tonårsrum som kommer att gå i vitt och svart med fräcka accessoarfärger. Det må vara att det tagit lång tid, men den som väntar på något gott...


Vad hände annars då? Jo, man gör en klassiker. Kliver upp klockan nio, duschar och fixar frukost. Smyger in för att väcka familjen när man inser...just det...vintertid! Det hade man ju fullständgt missat, men när man väl var uppe var det ingen idé att gråta över spilld mjölk. Lugn och god frukost gör ju själen gott.
Tapetvåderna hamnade till slut på plats och innan dagen var slut hade Alina rum ett nytt utseende.

Och i morgon får vi besök av Gudmoster. Kanonkul!

Puss!

Inga kommentarer: