Sidor

tisdag 18 november 2008

Back in Bangkok

Tillbaka i Bangkok och den här loungen känns lite som hemma...(nu är man väl f-n inte klok...)

En cappucino och viss desperation över att jag inte kunde ansluta till nätet gör att man är lite "svettig". Om en timme stundar ytterligare 11timmar i fåtöljen. Nu ska man inte beklaga sig. Istället kan man förtydliga lite kring vad som hänt det senaste dygnet (nu när man har en liten stund över).

Förutseende som man är så hade jag bett leverantören jag skulle besöka igår att ordna så att man kunde ta sig en dusch och "snygga till sig lite". Inga problem, sade de. Antagligen för att de insåg hur det skulle vara att sitta i samma rum som ett dygns riktigt intorkad svett. Sagt och gjort, iväg bar det tillett Spa, där det inte bara blev en dusch. Det blev dessutom ett varmt bad och en riktigt god massage (ohh vad det behövdes efter alla timmar på planet!).

Efter detta var man som en ny människa och det stundade möte med leverantören. Pang på rödbetan bara! Gnäll, gnäll och en gnutta snyft från deras sida och skäll, skäll och en skopa vett från Luten. Det var grejer det. Visst missmod, men vi lyckades hålla isär affärer och annat, vilket innebar att det var ganska trevligt ändå. Efter mötet bar det iväg för middag på traditionell Taiwanesisk restaurant, Mums. Det slutade npg med ett tiotal rätter med allt från Sjögräs till Kobe biff. Faktiskt riktigt gott!
Schysst middag som var färdig vid halv nio tiden och sedan bilfärd till hotellet i Hsinchu, dit man anlände en timme senare. Trött! Men inte gick det att sova inte. Förberedande snack inför nästa dags heldagsmöte, vilket också blev en hel del skäll och några skopor vett kompletterat med lite hur Ericsson mår i det stora hela. Vaknade vid halv sju...nu kallar de på mig vid gaten...måste rusa...

Inga kommentarer: