Sidor

måndag 15 september 2008

Då var vi igång!

Medelålders man i sina bästa år...klockan är 09.30, Söndagen den 14/9 och resten av familjen säger hejdå inför jordenruntresan. Första turen blir till Frankfurt.


Vad gör man på planet en söndagförmiddag..? Jo men se en liten Sudoku! En kort lur blev det innan avstigning. Jordens kö när vi skulle in till gate 51-65, som är den "amerikanska hörnan". En enda passkontroll...hur moget är det då?

Tog saken i egna händer och letade fram en alternativ väg förbi alla köandes tyskar och bamsiga anerikaner. Efter ytterligare väntan släpptes vi till sist på planet en dryg halvtimma försent. Som tur var kunde de köra ifatt och istället för planerade 11h och 19 minuter tog turen ca 10h och 40 min.

Väl ombord visade det sig vara i princip fullsatt, men se på den som inte har lite tur med sig emellanåt...just den rad där jag satt var tänkt för fyra personer. Vi var bara två...och i ´resten av salongen satt de och knödde...:-)


Sedvanlig pappersexcercis hör till när man åker till USA. Ibland undrar man hur många hektar regnskog som skövlats för att amerikanska myndigheter ska kunna arkivera oändliga mängder med VISA-ansökningar och varudeklarationer...


Landade i San Francisco strax innan utsatt tid. Näågra timmars sömn blev det innan solen sken från en blå Californisk himmel. Hämtade ut en liten Mazda 3 och drog iväg söderut mot Milpitas och Embassy Suites (ja det vill säga hotellet). Mer noterngar följer. Nu blir det middag med kollegorna innan en skön natts sömn förhoppningsvis tar vid. God natt eller godmorgon, vilket nu passar bäst.

4 kommentarer:

Daniel Glifberg sa...

Spännande, kommer följa din turné med stort intresse.

Anonym sa...

Hejsan familjen/PACE!
Mäktig resa fader P tar sig för...kan bara gissa hur händelserik den veckan blir...skönt att vardagen flyter på med skola, arbete och aktiviteter...undrar bara vad det kan vara som triggar igång allergin hos P...inte roligt att gå omkring och känna sig som en osäkrad bomb!
Vad härligt det lät med en kamp på Liseberg med gamla gänget...det sköna var att det inte behövdes en fest för att kunna träffas!
Önskar dig P en fantastisk vecka när du flyger kors och tvärs över klotet och de andra en skön vecka på hemmaplan!
Stor kram,
La famillia Gillenäng/I-B vid pennan

Anonym sa...

Hej Pappa ! <3
Jag saknar dig jätte mycke ! <33 Från och med nu ska jag följa o se vart du är och vad du gör ! <3 Hoppas du har det bra ! Massor med kramar o pussar Emmie ! <33

Miss you ! <3 :)

Anonym sa...

Gokväll,
antar att en gps satt i M3:an eftersom du kom fram till Embassy suites:)
Skämt o sido skönt att resan gick bra vi saknar dig!!
Speciellt Emmie som ligger och sussar brevid mig med en av din tröjor på sig.
Kram C