Sidor

måndag 24 augusti 2009

Ibland är livet är en pina...

Från päronskalle till betongkeps är inget långt steg kan man tycka. Och mycket riktigt, det behöver inte ta mer än en tre fyra dagar för att transfereras mellan dessa vitt skilda tllstånd. Man sväller upp, man sväller ner och sedan känns det som om skallen krympt med ytterligare fyra storlekar allt medan den stackars hjärnloben febrilt kämpar för att hålla sig inuti skallen. Ujujujuj...vid gudars skymning att den försökte slita sig ur kroppen....men som tur är har man ett tjockt pannben som höll den på plats..;-)


En nyhet för dagen är att Pappa Erlandsson kommer att göra entré som lagledare för Bjurslätts Flickor-96 i handboll. I helgen var det meningen att man skulel vara med på uppstartslägret ihop med övriga tränare och inkallade föräldrar. Tyvärr förhindrade min "Houdini" till hjärna det hela och det blev större delen av fredagen och lördagen i sängläge.
Emmie förlustade sig däremot med sina lagkamrater och vad som kunde utläsas av genmälen från tjejerna efteråt, så rörde det sig om en fundamental succé.

Ett stort tack till Erik, Veronica, Elin, KOJ, Peter och Anders. Ni måste vara hjältarna för dagen!

En liten kommentar kring Backpacking Dino, min och Andreas numera(?) ökände romanfigur. Det är fantastiskt att se hur många det är som har varit inne och läst på Kapitel1.se. Helt fantastiskt! Så här långt har det registrerats 144 läsningar. Sjukt kul!
Vad vi kan utläsa så har inte alla som varit inne och läst gett betyg, vilket vi väldigt gärna vill få. Observera vi vill ha ett rättvist betyg, så att vi kan vältra oss i glansen när många ger höga betyg..;-).
Nej, skämt åsido. För att vi ska kunna lära oss något och eventuellt förbättra boken, så måste vi få konstruktiv återkoppling. Gärna genom betygsättning, men ännu hellre genom inlägg och kommentarer.
De kan med fördel ges hit på denna blog eller till Dinos egen blogg "backpackingdino.blogspot.com" eller på Kapitel1.se. Fär er som missat länken kommer den igen:
Läs, njut, ge lite återkoppling och sätt fina rättvisa betyg!

http://www.kapitel1.se/andreas-och-patric/backpacking-dino--slutet-pa-borjan

Till en annan dag: Puss på er!

1 kommentar:

Bella sa...

Det var nära att jag öppnade med ett skämt om huvudet men känns lite oroligt att du inte får vara OK...bra att du lyssnar på signalerna och intar sängläge!
Hoppas att veckan blir bättre!
Kram,
Gillenängarna