Sidor

fredag 7 augusti 2009

Backpacking Dino börjar röra på sig!

Patric's och Andreas' "hemliga" projekt rör sig nu utanför de tidigare begränsade remissinstenserna. Det smått långdragna projektet att skriva en ungdomsroman närmar sig ett avgörande skede.

"Backpacking Dino -slutet på början" finns nu tillgänglig för gemene man att läsa på en site som heter kapitel1.se.

För er som inte hört/förstått/blivit informerade är detta en omfattande roman om Dino som är tretton år och har det svårt. Varken hemma eller i skolan bryr sig någon om honom. Morsan bryr sig bara om flaskan, cigaretterna och sina tillfälliga ”vänner”.
Dinos tillvaro är piss med blåmärken och svullnader som kvitto på den ständiga mobbingen.
Men efter ett möte med en gammal sliten skinnfåtölj fylls Dinos vardag med spännande äventyr, osannolika upplevelser och trevliga bekantskaper.
Nu erbjuder vi er att göra sällskap med Dino på en resa varken du eller han kunnat drömma om.

Backpacking Dino ligger sedan igår upplagd med ca 15 kapitel och mer kommer att följa allteftersom.

Följ länken nedan, gå in och läs!!!!
Betygsätt gärna (ju högre betyg, desto bättre..;-)) och sprid till släktingar, vänner, klasskompisar, lagkompisar, bekannta, bekanntas bekannta, frisören, tjejen i kassan på ICA...ja helt enkelt till alla i din omgivning! Ju fler som läser och tycker till, desto bättre!


http://www.kapitel1.se/andreas-och-patric/backpacking-dino--slutet-pa-borjan


Dessutom kommer Dino att vakna till liv på Facebook, så det är helt okej att ha honom som kompis där också. Vi vet som sagt inte vart det hela tar vägen, men ni har alla en unik chans att påverka!

Inga kommentarer: