Sidor

tisdag 29 juli 2008

Tillbaka i Götet

Hej, hej hallå världen!
Så var vi då tillbaka på Björlis igen. Gräset vajade för vinden och en lie kunde varit på sin plats. Nu ingår inte det i trädgårdsarsenalen, så Husbonden fick slita hårt med gräsklipparen. Det är i sig inget fel på lite ordentligt kroppsarbete, men det hade kännts lite mer humant om temperaturen legat under 30 grader. Men vi klagar inte. Sommaren är skön och medan barnen förlustade sig på Lundbybadet, tog föräldrarna hand om plikterna.
Alltmedan Patric hanterade gräset, slutförde Catarina det sista inför kvällens leverans av halsband. Dessutom iordningställde hon en lite pjäs till familjen Lilja med tanke på kvällens begivenhet.

En liten pjäs i betong
Framåt eftermiddagen gjorde vi oss iordning och drog söderut för att vara i Onsala klockan sex. Men hur var det nu? Hittar vi dit? Med Patrics erkänt dåliga lokalsinne kändes det som någt av en utmaning. Funkar GPS'n? Jo, visst, om det inte går på annat sätt så använder vi den...men vi hittar nog...
Väl nere i Onsala gick Catarina på sin "feeling" och mycket riktigt. Vi kom fram utan konstigheter.
Hemma hos Fam Lilja ihop med Fam Lundberg
Efter sedvanlig husesyn blv det en fantastisk god middag med lax och svanmärkt tillredning av potatis. Underbart gott. Efterrätten med Vit chokladmousse och husets bär gick inte av för hackor heller.
Som på alla finare klas väntar underhållning efter en god middag. Så även här. Barnen gick loss på kostymförrådet ivrigt påhejade av Alina och Emmie.
Bamse (Viktor), Pippi (Emma), Spiderman (Julia) och Heja Sverige (Samuel) visar upp sig.
Josefin visar upp en riktig prinsessa
Efter kaffe och efterrätt tog vi en promenad ner till bryggorna för ett sent kvällsdopp. Vädret var helt underbart med en enastående solnedgång och temperaturen i vattnet smått fantastisk.
Ett tydligt exempel på sann livskvalitet!
En badnymf
Kanske inte en badnymf...
Ännu en gång blev timmen sen innan vi drog oss hemåt. Det var emellertid en fantastisk kväll med god mat och underbart sällskap. En kväll att minnas!
Godnatt Gothenburg...wherever you are!

Inga kommentarer: