Sidor

onsdag 16 juli 2008

Ännu en dag på stranden.

Hej, hej hallå världen!

Beachhandbollscup dag 2. Gårdagen satt i benen på de små liven, men båda lagen gjorde riktigt bra insatser. Emmies lag gick till C-sluspel och det andra laget gick till B-slutspel. När det kom till slutspe märktes det att det blev ännu mer vilja och kämpaglöd. Det andra laget vann sin åttondelsfinal med bravur, men orken räckte inte riktigt och de gick på pumpen i B-kvartsfinalen. Men med tanke på att de spelade hela turneringen med bara en avbytare var deras insats rent ut sagt heroisk!

Emmies lag vann sin C-kvartsfinal och även C-semifinalen efter riktigt bra spel. Tyvärr drabbades de av en del skador (Emmie fick vila under kvartsfinalen pga av knäproblem) och Linda fick tyvärr vila under semi och final. Således blev det spel med bara en avbytare. C-finalen på centercourten blev spännande till en början, men sedan tröt orken. Det blev i alla fall men god andraplats i C-slutspelet och de får åka hem med medalj runt halsen.

Här kommer lite sköna bilder från dagen:





























Efter avslutad final drog sig en del hemåt Götet medan andra hade planer att stanna i området.
För vår egen del tog vi in på Åhus Gästgifveri, ett mysigt ställe med 300-åriga anor.
Det blev ganska sent innan vi var installerade, så det blev varsin pizza på rummet innan vi slocknade...

I Tisdags var planen att besöka Kivik och Simrishamn. Från början tänkte vi att vi kunde fixa boende för en natt på Österlen under dagen, men med tanke på både handbollscup och Kiviks marknad, så visade det sig vara utsiktslöst. Inte ett ledigt rum i hela kommunen. Inte ens i Ystad fanns det något att hitta. Som tur är har man goa och glada kusiner. Efter Kiviks Marknad och en tur i Simrishamn med efterföljande middag drog vi oss norrut till Karlskrona där vi fick husera hos Mattias och Maria. Det blev tyvärr lite sent innan vi kom fram, men kaffe och macka när vi mkom fram och en mysig pratstund gjorde susen innan vi somnade som klubbade sälar.

Bild från vimlet på Kiviks Marknad ihop med Lars, Linda och Lisa. Vy från Simrishamn.


Flickorna ville inte vara med på bild... Trevilg innergård i Simrishamn.

Idag är det Onsdag och vi tar en tur tillbaka till Åhus, för att titta på Johan när han spelar. Efter det bär det av mot Ekö, där vi övernattar innan Farmor och Farfar möter upp i morgon.

Tills nästa gång: Puss på er!

///PACE

Inga kommentarer: