Sidor

söndag 6 juli 2008

Datorn i knät med en vecka kvar till semestern

Long time no hearing. Senast vi bloggade var 1 Juni och sedan dess har det snurrat på i vanlig ordning med mestadels dåligt eller halvdpåligt väder. Tjejerna hade sina sedvanliga skolavslutningar. Alina kom hem och gjorde mamsen och pappsen stolta då hon förbättrade sina betyg från förra terminen. Well Done!
En snygg Emmie på skolutflykt...


Första veckan på sommarlovet var Emmie på Häckens fotbollsskola och Alina tog igen sig. Veckan efter midsommar var de på Silverkurs och man kan väl lugnt säga att det råder viss silversmideshysteri i huset...

pacee har kommit igång med bra fart och Catarina har fått en strid ström av beställningar. Man får väl hoppas på att ryktet sprider sig..:-).

Midsommar firade vi med familjerna Schelin och Enmark och vi återupplivade upplägget från förrfiol med att inleda på Liseberg. Det var ok väder och med trevligt sällskap och full rulle på barnen var vi inte på Björlis förrän vid halv sex på kvällen. Lyckad mat med gott och gjorde en sen kväll.

Just nu sitter Catarina med slipmaskinen i full fart och färdigställer ett halsband som ska ges i present av en kärlekskrank ung man och själv har jag skickat iväg några exemplar av den hittills okända ungdomsromanen på remiss till folk i omgivningen. För er som ännu inte vet om det, så är jag och en kompis i begrepp att skicka in en ungdomsroman till förlag för möjlig utgivning. Dock är vi något härdade, då vi redan försökt en gång tidigare men skam den som ger sig. Efter visst omarbete är den nu bättre än någonsin... Länken till bokens blogsida hittar ni ute till höger.

En vecka kvar till semesteroch...oh!!... så gott det ska bli. Vi börjar med beachhandbollsturnering i Åhus för Emmie, varefter vi tänkte ta ett par dagar på Österlen, varefter vi tar en vecka i Växjö hos kusiner och Farmor & Farfar.

Vad som händer sedan står skrivet i stjärnorna och beror säkert en del på vilket väder som behaga visa upp sig. Semestertips tas tacksamt emot.


Till nästa gång: Puss på er allihopa!!!

Inga kommentarer: