Sidor

tisdag 9 juni 2009

På väg hem

Bon Giorno,

Sitter (som vanligt en del kanske säger) Yellow Room på Bromma och väntar på sista planet hem. Flög upp idag på förmiddagen och lyckades förena nytta med nöje då jag fick till en lunch med Pontus. Vad skönt det är när man väl får tummen ur för att umgås med nära vänner! En relativt kort lunch, men ändå mycket värt att bara få träff på varandra i den hektiska tid som gäller.
Pontus, vilken trevlig lunchrestaurant ni hade! Lugnt och tillbakalutat och synnerligen välsmakande. Riktigt trevligt!
Skulle träffa resten av sällskapet inför eftermiddagens övning vid klockan 13.15 på Nybrokajen för att "avnjuta" ett exekutivt leverantörsmöte på en Skärgårdsbåt under eftermiddagen/kvällen. Ett bra möte och dessutom trevligt. Synd bara att fantastiska omgivningar konkurrerar om uppmärksamheten. Det ligger en och annan fascinerande fin strandnära boning längs resrutten från Nybrokajen ut till Sandhamn....
Väl ute på Sandhamn var det officiella mötet över och vi tog plats i baren för en stuilla drink innan det var dags för att sätta sig till bords. Förrätt bestående av sill och västerbottenpaj tillsammans med en snaps och en öl. Hhmmm, röätt trevligt! Detta ackopanjerades av skönsång i form av svenska snapsvisor...måste låta rätt knepigt i amerikanska leverantörers öron...
Tyvärr...eller?...fick jag avvika lite i förtid för att ta en taxi till Bromma från Värmdö. I morgon är det en stor dag för Emmie, som slutar på Lerlyckeskolan.
För Alinas del är det bal ikväll och ryktet säger att hon var skön som en vårdag när hon blev skjutsad till skolan, där balen skulle gå av stapeln. Hoppas att allt går bra gumman!
Nu får jag rusa! Dags för boarding!

Arrivederci!

Inga kommentarer: