Sidor

lördag 6 juni 2009

Fortsättning

Hej igen, flaggan fladdrar som sagt i vinden och den korta resumen sedan "näst sist" är bland annat dansavslutning i Flunsåsparken och som extra bonus en uppvisning på Lisebergs stora scen när det var Kulturskolans dag på Liseberg. Både Alina och Emmie gjorde kanonuppträdanden, även om Alina kanske inte helt håller med om det..-;-)









Annars har tillvaron präglats av högt tempo på jobbet och de lediga stunderna har vi lagt i trädgården- För Catarinas del kommer det in en strid ström av beställningar till pacee, vilket är riktigt kul, men samtidigt kan det ibland vara svårt att få tiden att räcka till....men det är ju angenäma problem!
Förra helgen var farmor och Farfar på besök för att se uppvisningen på Liseberg och dessutom hjälpte de till att gå loss på den oändliga mängd mossa som vi har i gräsmattan. Förhoppningsvis kommer detta att innebära lite lättare gräsklippning (tidigare har klipparen liksom försvunnit ner i mossan). För den oinvigde kan nämnas att när man river mossa skapas det en oändlig volym mossa och det är en märklig känsla när man vadar i knähöga mängder---fluffelifluff!










Den kommande vecka stundar avslutningar. Emmie gör sin sista avslutning på Lerlyckeskolan och det har föregåtts av omfattande förberedelser. I enlighet med traditionen på skolan så är det sexorna som håller i avslutningen, så de känner ett litet ansvar på sina axlar...Dessutom sitter ju storasyster inne med alla rätta svar...lite jobbigt!
Alina brottas med slutbetygrn för nian och ska man tro på indikationerna från hennes lärare, kommer det att gå alldelles förträffligt. Hon har verkligen kört hårt den sista perioden och sätter en viss stolthet i att lämna nian med flaggan i topp. Riktigt kul att vara förälder när det är på det viset!
Avslutingsvis blir man något deprimerad! Att förlora mot danskarna tack vare en missad straff och ett träben är något enerverande! Hoppas att man återhämtar sig tills näsat gång vi syns i etern!
Ciao!

Inga kommentarer: