Sidor

söndag 5 oktober 2008

Söndag kväll

Hej hej hallå,

Klockan är nu 22.03 och här sitter man fast framför sin förbannade laptop. Ursäkta språket, men en dag som denna när blåsten viner runt knuten och resten av familjen precis krupit ner under det varma goa täcket, så sitter man här i lampans sken. Hur kul är det på en skala?
Dessutom har veckorna som gått tagit på krafterna och det känns i hela proppen och knoppen.
Men att sitta här och tycka synd om sig? Nej det går inte för sig! Uppryckning!
Dagen har annars spenderats med att "revisorn" gick igenom en hel hög med reseräkningar för att kontrollera hur korrekta de varit. Och kan man tänka sig. Det fanns ett och annat fel insmugit som behöver korrigeras. Det är skönt när det kommer fram.
Under eftermiddagen var vi och tittade på två handbollsmatcher. Tyvärr har Emmie fårr ont i sitt ena knä, så hon har vilat denna veckan och vi behöver nog ta oss till någon lämplig sportskadeklinik för ordentlig genomgång. Och detta just som hon börjar komma igång och ta för sig. Sicken osis!
Veckan som stundar blir annars en del flängande. På Måndag blird et SYO-träff i Alinas skola. Det stundar val till gymnasiet...Sedan åker jag till Coventry på Tisdag. Iväg tidigt i ottan och kommer hem sent på kvällen Pust! Sedan blir det en tur till Kista på Onsdag eftermiddag. Yippee!
Nu börkat det klippa i ögonen, så jag avslutar med det välkända:

Puss på er allihopa!

1 kommentar:

Martin sa...

Tjena tjena!
Kul att du lade upp länken på linkedin, annars hade jag inte upptäckt att jag kunde avnjuta din trevliga blogg. Det blir till att uppdatera sig lite någon sen kväll eller vid flygplatsväntan.
Ser ut som att ni lever livets glada dagar åtminstone, härligt!
Hälsa frugan och lev väl...
önskar Tysken