Sidor

fredag 20 februari 2009

Fredagsmys utan Emmie

Bonjour,

Fredagkväll med en god whisky (Glenmorangie Quinta Ruban)...ja rent ut sagt fobannat god..! Emmie och Fanny förlustar sig på skoldisco med rock-tema medan resten av familjen avnjuter...(?) Let's Dance...

Man kan ju tycka att det borde vara tvärtom...tolvåriga tjejer ska titta på Let's Dance och Mamma och Pappa ska rocka loss...eller...hur var det nu?

En typisk ekorrvecka är över och den största behållningen var lunchen med Stålis (som alltid inspirerande Jonas!) och mötet påVästsvenska handelskammaren. Det är alltid spännande att träffa nya bekantskaper och i detta fallet rör det sig om en grupp med inköpschefer i Västsverige som träffas någon gång i månaden för att utbyta erfarenheter och bli inspirerande.

För Catarinas del är det spännande när pacee får beställningar från personer utan koppling till vänner eller bekanta. Ett tecken på att pacee's blog får ständiga besökare. (se länken till pacee silver ute till höger). Riktigt kul!

Puss!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det var nog dags för för lite rockfest för dotter...mor och far har ju festat en hel del på sistone kan jag se när jag läser inläggen nedan...lite balans i tillvaron helt enkelt!
Så kul att beställningarna kommer in...inte konstigt....C är ju hur duktig som helst!
Känns bra att veta att du njuter Whiskey...tycker du är tapper som hinner med så mycket under veckorna!
Önskar er en härlig helg!
Kram,
La familia Gillenäng

The Wehlander family sa...

Undrar bara hur länge det skall dröja alltså.............innan Patric med C tänker ge mig det jag efterfrågar...........hmmmmmmmm........lät kanske illa..........men tips: TITTA I DIN FACEBOOK hörru..........say no more........hehe. Undrar när det är dax för fest igen? Visst ger det mersmak ha ha. Melodifestival - bläääh sade Elisbeth