Sidor

söndag 13 januari 2008

Sista kvällen i Kao Lak

Efter poolen/stranden blev det kalabalik i Erlandssons bungalow! In 40-50cm lång, illgrön orm var på väg in när Patric, Emmie, Alina och Hampus befann sig i stugan. Plötsligt slogs dörren igen och fastklämd mellan dörrbladet och golvet satt en sprattlande illgrön orm av ansenlig längd. Barnen hann som tur var aldrig bli rädda innan hotellpersonalen, som stängt dörren, avlägsnat den äckliga lilla ormen. Men till slutligen blev det den sista kvällen innan vi beger oss till Bangkok. En del shopping och försök till flätande av Emmies hår gjordes innan vi åt middag på Dee Seafood, vilket, mot förmodan var en riktigt bra måltid. Ännu en gång bevisas tesen att ett hak som inte ser mycket ut för världen och som har en väldigt konkurrenskraftig prisnivå på menun inte sällan visar sig ha den godaste maten. Deras Panang Gai och Massama Gai var sagolika. Det var riktigt gott! Lite ströshopping innan vi kom hem och Fam Stålhandske landade barnen isång varefter vi tog plats i hotellets strandbar och avnjöt ett antal välsmakande Caipirinhas. Även om vi är långt från Brasilien, så gjorde de sig fantastiskt gott med tjugofem grader i luften och sand mellan tårna! Kameran strular lïte, så de sista kvällsbilderna kommer med lite fördröjning.
Ciao!

1 kommentar:

Micke M sa...

Lyckligtvis hittade jag inte er blogg förrän ni nästan är hemma, så plågan lindras lite av att ni snart är på väg hem igen:-))

Men argghh...ni verkar ju haft det så där äckligt bra som man bara kan ha i SydostAsien. Blir inte alls avundsjuk av dykning och god mat på thailändska hak. Tror jag avvaktar till solbrännan är borta innan jag kommer över och fråpar om detaljerna...

Tycker faktiskt lite synd om ormen. Den stackarn ville väl bara kelas lite:-)

Lev gott sista dagarna!!