Sidor

onsdag 2 januari 2008

Och Ett Gott Nytt År

Nu skriver vi den 2:e December och början på året har varit lugn. Å andra sidan behövdes det med tanke nyårsfesten som blev över förväntan. Galamiddag med buffè stod det på papperet. Både Fam Stålhandske och Fam Hultman hade genomlidit dylika övningar på Julafton, så förväntningarna låg nere i gärsgårdsserien. Men döm av vår förvåning, när det blev ett party med livemusik, thaiboxing uppvisning, traditionell thailändsk dansuppvisning, lekar för barn och vuxna som fortfarande är barn, Eldshow och oändliga mängder med mat.
Tolvslaget avnjöts på stranden med en väl kyld Moet Chandon i handen, sand mellan tårna och ett fantastiskt fyrverkeri som sträckte sig längs hela stranden! Das ist lebenskvalität! Vi var rörande överens om att just det kunde göra vem som helst beroende.
Efterfesten på stranden innehöll de sedvanliga inslagen med glada miner, platt fall i sanden och kraftigt prutande för att få ner priset på mer musserande vin...Jonas och Ann gjorde en utomordentlig insats och förhindrade uttorkning i värmen!


Nyårsdagen gick i ett klart lugnare tempo med sen frukost, ett par timmar vid poolen och ett besök i den gamla staden på Koh Lanta.










Idag hade vi tänkt ta en snorkeltur till Koh Rok, men vädret är lite blåsigt, så vi skjuter på den övningen. Istället laddar vi för färden till Koh Ngai i morgon, där vi stannar i tre nätter.
Fortsättning följer!






Inga kommentarer: