Sidor

söndag 20 april 2008

Hola

Ur led är tiden! Den rinner genom fingrarna utan att man får grepp om den...och plötsligt slår våren till med full kraft. Till alla pollenallergikers stora förtret börjar ögon rinna och näsor täppas.

Men vad har hänt sedan sist med familjen PACE? Tja, det är som vanligt, dvs jobb, skola, logistik, och så har Husbonn har varit sjuk och dålig igen...ja inte värre än sviterna efter en planerad knärenovering, men den stackaren har varit något indisponibel de sista två veckorna.

Helgen har annars gått i vårbrukets tecken med klippning av fruktträd och allehanda buskar.

Dessutom var det avslutning i Emmies handboll med BIF dagen, där tjejerna slog P96, så nu slipper de bli retade i skolan...men man kan ju fråga sig vilka som kommer att reta vem...
I vilket fall som helst var det full uppslutning på läktaren och visst är det ett gäng tjejer att vara stolta över. Go BIF-F96!


Förrförra helgen njöt vi av utebad i tunna
hos farmor och farfar.

Det var riktigt gött och en stor eloge till Farbror Pelle som med viss assistans av Erlandsson Senior snickrat ihop en tunna som verkligen höll måttet. Det var kanon!
Känslan av att kliva ner i trettioniogradigt vatten när det bara är fem plusgrader i luften är smått sensationell och man kan inte annat än fantisera om hur det är att sitta i smällkall vinter med snö och stjärnklar himmel. Det blir något att se fram emot!


Med tanke på den dåliga bloggdisciplinen, ska vi inte lova mer än att det inte ska ta lika lång tid innan vi uppdaterar igen.

Innan vi stänger butiken för denna gång presenterar vi en klssisk bild på kusin Hampus.

Således: Håll ögonen öppna..:-) efter uppdatering och kommentera gärna under tiden!

Tills dess, Puss på er!

1 kommentar:

Anonym sa...

Våran hampus e för goooo!