Sidor

måndag 26 maj 2008

Och så var vi tillbaka!

Nu har det hänt en hel del. Inte nog med att våren/sommaren slagit till med full kraft, vi har nästan frusit ihjäl på Aranäs Open, med stolt min varit med på en konfirmation och registrerat pacee!

Låter det kryptiskt? Lugn, förklaring kommer.
Den tionde Maj samlades vi tillsammans med ca 600 andra nyfikna i Arendalskyrkan för att närvara vid Alinas Konfirmation/Rockmässa. Efter en standardinledning drog konfirmationspedagogen Magnus igång med tungt rockriff på elgitarren. Det var kul att se hur fort pensionärerna reagerade....max fyra tiondelar sedan hade alla slitit ut sina hörapparater...schwisch!


Faktum var att de var jätteduktiga med solosång, dansuppvisning och tungt gung, så att taket nästa lyfte. Dessutom verkade de ha riktigt skoj under tiden oxå.

Som tur var hade Alina klarat sitt prov på torsdagen och det var en glad tjej som tog emot släktens uppvaktning inklusive papsens högtidliga tal på lördagkvällen.


Alina poserar med Nina och Kajsa (som gömde sig på läktaren).

Helgen efter konfirmationen såg vi fram emot att få avnjta handbollscup utomhus. Tyvärr höll sig inte det varma vädret kvar och vi huttrade vid sidan av planen under två dagar med 5-10 grader, snålblåst och tidvis ösregn. Emmie hade äntligen blivit av med smärtan i hälen och kämpade på bra. Tyvärr blev det nog lite mycket med att spela på gräs i denna kylan, så när Emmie spelat fjärde matchen, gick det inte längre utan hon fick stå vid sidan av och heja på när Bjurslätt kom tvåa i B-slutspelet. Det var riktigt kul att se hur tjejerna lyfte sig när det började hetta till.












Mammorna huttrar ikapp...
Ett kanongäng tar andra plats i B-slutspel!
I vänta på nästa uppdatering säger vi:
Puss!

Inga kommentarer: